Vacature

voorzitter


André Bubberman

secretaris

Ik ben André Bubberman,65 jaar en getrouwd met Marjoke. Zij is ook vrijwilliger in deze Stichting. We wonen al zo’n 41 jaar in Papendrecht. In het dagelijks leven ben ik nu nog Senior Electrical Specialist bij een bedrijf dat luxe schepen bouwt en verkoopt in Vlissingen.

Met ingang van 1 januari 2023 mag ik na een werkzaam leven van bijna 40 jaar gaan genieten van mijn vroegpensioen.
Ik hoop dan mijn hobby’s (o.a. varen, fotograferen, wandelen, reizen, klussen enz.) weer op te kunnen pakken of uit te breiden.

Ik ben jaren lang secretaris geweest van zowel de beheercommissie als van de kerkenraad van onze Baptisten Gemeente in Dordrecht. Toen ik de vraag kreeg om het secretariaat op me te nemen voor de Stichting heb ik hier dan ook niet lang over hoeven na te denken.

Via Marjoke (mijn vrouw) heb ik al veel mee gekregen van het enthousiasme en de gedrevenheid om mensen, die worstelen met eten, een helpende hand te bieden om hier een weg uit te kunnen vinden. Dit alles op basis van de Bijbelse principes waarbij Gods Woord centraal staat.

Ook de droom om hiervoor een TOV-Huis op te zetten spreekt mij erg aan.

Kortom, redenen genoeg voor mij, hoewel ik geen ervaring heb met eetstoornissen, om deze uitdaging aan te gaan en me hier voor 100% voor in te gaan zetten. 

Sara van Eck-Blasio

bestuurslid

In 2020 leerde ik Elisabeth kennen en daarbij haar praktijk Vrij om te Leven. In de anderhalf jaar die volgden ben ik onderweg in herstel van een eetstoornis en tegelijkertijd is mijn liefde ontstaan voor deze praktijk en daarmee voor de missie en visie van het bestuur. Ik bouw mee aan het realiseren van een TOV-Huis en wil als bestuurslid daar ook mijn verantwoordelijkheid in nemen. Ik wil op deze manier gehoor geven aan de Heer Jezus die spreekt in Mattheüs 25 over de talenten en zegt: vers 36 Ik was naakt en u hebt Mij gekleed; Ik ben ziek geweest en u hebt Mij bezocht; Ik was in de gevangenis en u bent bij Mij gekomen.
En in vers 40, Ik zeg u: voor zover u dit voor een van deze geringste van Mij gedaan hebt, hebt u dat voor Mij gedaan.

De nood is hoog en ik wil me daar dubbel en dwars voor inzetten zodat meer mensen net als mij een leven in vrijheid krijgen zoals God het bedoeld heeft.  

Marjoke Bubberman

bestuurslid

Mijn naam is Marjoke Bubberman, echtgenote, moeder en oma. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, natuur en reizen.
Ik ben bijna 25 jaar vrijwilligster in de christelijke boekwinkel.
Geraakt ben ik en ontroerd door wat God in mijn leven gedaan heeft en nog doet.
 
Eind 2019 ben ik in aanraking gekomen met praktijk Vrij om te Leven. Daar heb ik geleerd vrede met mezelf te krijgen en te stoppen met vechten tegen mezelf. Mijn kroon steeds weer opnieuw recht te zetten en voluit te leven door Zijn waarheid en kracht.

Op die plek ben ik enthousiast geraakt over het plan voor een TOV-huis en de daarvoor opgerichte Stichting. Ik ben hierover mee gaan denken en dromen en nu mag ik mee helpen e.e.a. te realiseren en op te bouwen in de rol als bestuurslid.
Ik zie uit naar wat God via het TOV-huis gaat doen. Graag wil ik mijn steentje bijdragen en Zijn grote verlangen om mensen in vrijheid te laten leven delen.