Vacature

voorzitter


André Bubberman

secretaris

Ik ben André Bubberman,65 jaar en getrouwd met Marjoke. Zij is ook vrijwilliger in deze Stichting. We wonen al zo’n 41 jaar in Papendrecht. In het dagelijks leven ben ik nu nog Senior Electrical Specialist bij een bedrijf dat luxe schepen bouwt en verkoopt in Vlissingen.

Met ingang van 1 januari 2023 mag ik na een werkzaam leven van bijna 40 jaar gaan genieten van mijn vroegpensioen.
Ik hoop dan mijn hobby’s (o.a. varen, fotograferen, wandelen, reizen, klussen enz.) weer op te kunnen pakken of uit te breiden.

Ik ben jaren lang secretaris geweest van zowel de beheercommissie als van de kerkenraad van onze Baptisten Gemeente in Dordrecht. Toen ik de vraag kreeg om het secretariaat op me te nemen voor de Stichting heb ik hier dan ook niet lang over hoeven na te denken.

Via Marjoke (mijn vrouw) heb ik al veel mee gekregen van het enthousiasme en de gedrevenheid om mensen, die worstelen met eten, een helpende hand te bieden om hier een weg uit te kunnen vinden. Dit alles op basis van de Bijbelse principes waarbij Gods Woord centraal staat.

Ook de droom om hiervoor een TOV-Huis op te zetten spreekt mij erg aan.

Kortom, redenen genoeg voor mij, hoewel ik geen ervaring heb met eetstoornissen, om deze uitdaging aan te gaan en me hier voor 100% voor in te gaan zetten. 

Willeke Jongkind

bestuurslid

Ik ben Willeke Jongkind. Twee jaar geleden kwam ik online terecht bij de praktijk van Elisabeth van Zijl omdat we hulp zochten voor een van onze dochters die op dat moment worstelde met een eetstoornis. In deze hoedanigheid heb ik Elisabeth leren kennen en inmiddels is onze dochter Godzijdank hersteld van de eetstoornis die haar en ons gezin in de houdgreep hield.

Zo ben ik bekend geworden met en onder de indruk geraakt van de Bias88 methode die de weg baant naar innerlijke heling en herstel en tegelijkertijd de kennis die Elisabeth heeft over de uitwerking van een eetstoornis in iemands geestelijke en lichamelijke leven. Deze weg zou ik wel van de daken willen schreeuwen en toen ik werd gevraagd om bestuurslid te worden van Stichting Vrij om te Leven, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Met hart en ziel wil ik me ervoor inzetten dat deze methode landelijk bekend wordt, zodat velen mogen herstellen en weer voluit kunnen gaan leven. Nu eerst middels de TOV weken en de voorlichtingsavonden, in de toekomst hopelijk ook middels het dan gerealiseerde TOV huis.  

Marjoke Bubberman

bestuurslid

Mijn naam is Marjoke Bubberman, echtgenote, moeder en oma. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, natuur en reizen.
Ik ben bijna 25 jaar vrijwilligster in de christelijke boekwinkel.
Geraakt ben ik en ontroerd door wat God in mijn leven gedaan heeft en nog doet.
 
Eind 2019 ben ik in aanraking gekomen met praktijk Vrij om te Leven. Daar heb ik geleerd vrede met mezelf te krijgen en te stoppen met vechten tegen mezelf. Mijn kroon steeds weer opnieuw recht te zetten en voluit te leven door Zijn waarheid en kracht.

Op die plek ben ik enthousiast geraakt over het plan voor een TOV-huis en de daarvoor opgerichte Stichting. Ik ben hierover mee gaan denken en dromen en nu mag ik mee helpen e.e.a. te realiseren en op te bouwen in de rol als bestuurslid.
Ik zie uit naar wat God via het TOV-huis gaat doen. Graag wil ik mijn steentje bijdragen en Zijn grote verlangen om mensen in vrijheid te laten leven delen.