GebedskrachtBidden, samen bidden, heeft enorme kracht. Daarom is gebed voor Vrij om te Leven een belangrijke pijler. Jezus zegt dat daar waar mensen met elkaar bidden God grote dingen kan doen. Jacobus zegt in zijn brief dat het gebed van een rechtvaardige veel tot stand brengt (Jacobus 5:16).
Wij geloven dat gebed ons helpt Gods Vaderhart steeds beter te leren kennen en wij zo Hem steeds meer gaan vertrouwen. Gebed creëert ook de ruimte voor God om te werken omdat we dan volkomen op Hem afgestemd zijn. Juist wanneer je worstelt met eten en je je realiseert dat dat vooral met je hart te maken heeft is het belangrijk om je hart af te stemmen op de Schepper van je hart.

Aanvraag voor gebed
Eens per vier weken op donderdagavond komen medewerkers van Vrij om te Leven samen om specifiek voor jou te bidden. Graag ontvangen we persoonlijke gebeds- of dankpunten. Je kunt op het formulier hiernaast je gebed achterlaten. Geef aan of je naam bekend mag zijn binnen de gebedsgroep of dat je graag anoniem een gebed wilt aanvragen.

Het kan heel spannend zijn om iets dat je zo lang voor je zelf hebt gehouden, iets dat geheim en stiekem was nu te gaan delen. Laat het je eerste stap zijn in je proces van heling. Dat wat naar buiten komt kan ook in het Licht gebracht worden. En daar waar Gods Licht kan heersen, kan heling komen.

Wil je weten wanneer de gebedsavonden zijn en de chat open is? Check de agenda.

Gebedsverzoek

  Teamleider Gebedskracht

  Ik ben Inge, Ik geniet van buiten zijn, en van de schepping.
  Maar ook van binnen zijn, met een kaarsje en aanbiddingsmuziek aan wordt ik een blij mens.
  Waar ik ook blij van wordt is bidden, stil worden voor/bij God en me verwonderen over wat Hij wil doen in het leven van mensen.
  Gebed (voor anderen) heeft mijn hart. Ik ervaar zo de kracht die ontstaat als je iemand bij God brengt en voor diegene bid. Daarom ben ik ook erg dankbaar en blij dat ik teamleider van gebedskracht mag zijn!
  God zegt in Efeziërs 6:10 "Zoek uw kracht in de Heer, in de kracht van Zijn macht. Trek de wapenrusting van God aan om stand te kunnen houden"

  In mijn strijd tegen/met eten heb ik dat mogen ervaren, wat het met je doet als je je kracht in de Heer zoekt... maar soms lukte het me niet om zelf te bidden, was ik zo overmand door emoties of voelde ik juist weinig emotie. Het is zo fijn als iemand dan voor/met je bid, om zelf even niet te hoeven bidden als je zo weinig woorden hebt (voor wat je voelt) en als alles zo duister voelt/is. Het gaf me nieuwe kracht om door te vechten en uiteindelijk ook te winnen.

  En nu mag ik zelf, samen met andere mensen van ons team gebedskracht bidden voor mensen die gebed aanvragen via de site. We mogen ze bij God brengen en ze zegenen in Zijn naam in de zekerheid dat God ook in hun leven wil ingrijpen met Zijn onoverwinnelijke kracht en macht. Als je een gebedsverzoek verstuurd via de site of chat komt dat (meestal) bij mij terecht, Ik sta samen met ons team klaar om je vraag te ontvangen en voor je te bidden.
  Je bent zo welkom!  

  Inge